Sony Xperia Z5 Premium

Sony Xperia Z5 Premium hoesje kopen?

De beste bescherming voor je Sony Xperia Z5 Premium

Goede beschermende hoesjes voor de Sony Xperia Z5 Premium

De Sony Xperia Z5 Premium is het duurste familielid uit de Sony Xperia Z5 familie. Voor de Z5 Premium bracht Sony al de Xperia Z5 en de Xperia Z5 Compact uit. Prima toestellen maar de Xperia Z5 Premium springt duidelijk boven zijn broers uit. Met een scherm van 3840 bij 2160 pixels is het de scherpste smartphonedisplay die tot nu toe op de markt is gebracht. Ook de grote van de diplay valt op. Maar liefst 5,5 inch. Daarnaast beschikt het toestel over een 23 megapixel camera, 32 GB interne opslag en draait het toestel op de nieuwste versie van Android, Android 6.0. Kortom: een toestel waar je trots op mag zijn als (toekomstig) eigenaar. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van deze telefoon genieten, zonder krassen, barsten en deuken. Hoesjescases heeft diverse telefoonhoesjes voor de Sony Xperia Z5 Premium in verschillende designs. We zien je graag in onze webshop!

HoesjesCases.nl heeft naast smartphonehoesjes voor de Sony Xperia Z5 Premium ook accessoires als beschermfolie, extra laders en powerpacks.

 

Sony Xperia Z5 Premium accessoires


HoesjesCases.nl heeft niet alleen deze grote varieteit aan hoesjes, we hebben ook accessoires als beschermfolie, extra laders of powerpacks voor uw Sony Xperia Z5 Premium mobiele telefoon. 

Merken hoesjes Sony Xperia Z5 Premium

Je vindt bij ons onder andere smartphonehoesjes van de merken LELYCASE, Hc Case, Alternate cases, en E-Case .

Gratis verzending van hoesjes

Je betaalt geen verzendkosten en het Sony Xperia Z5 Premium hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden als je besteld en betaald hebt vóór 17.00 uur. 

Meer van Sony:
Hoesjes voor Sony Xperia E4 

Hoesjes voor Sony Xperia M4 Aqua

Sony Xperia Z5 Premium hoesjes