Sony Xperia Z4 Compact

Sony Xperia Z4 Compact hoesje kopen?

De beste bescherming voor je Sony Xperia Z4 Compact met een stoere look

 

De Sony Xperia Z4 Compact is een mooie middenklasser. Met een 5,2 inch scherm, 20 megapixel camera en, afhankelijk van jouw keuze, 16 of 32 GB opslagruimte is het geen topper maar kan het prima mee met het aanbod wat op dit moment op de markt is. 
 
Hoesjescases heeft ruime keus in telefoonhoesjes voor de Sony Xperia Z4 compact. Neem bijvoorbeeld het bookcases smartphonehoesje uit ons assortiment. Dat is een type hoesje dat volledige bescherming biedt aan dit mooie toestel. De flexiebele flap aan de voorkant zorgt ervoor dat het scherm altijd beschermd is als je de Sony Xperia Z4 Compact niet gebruikt. De achterkant wordt beschermd met een stevige backcase cover. 

Als je een keuze hebt gemaakt in wat voor soort smartphone komt het desigm. Je wilt natuurlijk een passende, stoere look geven aan jouw Sony Xperia Z4 Compact. Met het ruime aanbod van Hoesjescases vind je vast wel iets wat bij je past. Wij verkopen onder andere de merken LELYCASE, Hc Case, Alternate cases, BestCases, en E-Case.

Gratis verzending van hoesjes!

Je betaalt geen verzendkosten als je een bestelling plaatst bij Hoesjescases en voor 17.00 uur besteld en betaald is dezelfde dag verzonden.

Bekijk meer van onze Sony hoesjes:

Sony Xperia Z5 Compact

Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z5 Premium

 
HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10

Sony Xperia Z4 Compact