Hoesjescases geeft jouw Sony Xperia Z3 bescherming en een mooi uitstraling

Wil je zo lang mogelijk plezier hebben van jouw Sony Xperia Z3? Dan is een telefoonhoesje van Hoesjescases de ideale oplossing. Hoesjescases biedt een groot assortiment aan Sony Xperia Z3 smartphonehoesjes, bumpers, cases en sleeves.

Soorten Sony Xperia Z3 hoesjes

Iedereen heeft een persoonlijke smaak. Daarom is er bij Hoesjescases veel te kiezen. Voor de meest uitgebreide bescherming kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Sony Xperia Z3 flipcase hoesje, of een insteekhoesje. De telefoonhoesjes voor de Sony Xperia Z3 zijn van verschillende materialen gemaakt, onder andere van leer.

Een andere veel voorkomende oplossing is de Sony Xperia Z3 bumper. Deze bumper bedekt alleen de zijkant van je toestel en is met name bedoeld om ervoor te zorgen dat je Sony Xperia Z3 niet beschadigt bij een val. De randen van de bumper zijn iets dikker dan de Sony Xperia Z3 zelf. Dit zorgt ervoor dat wanneer je Sony Xperia Z3 plat op de grond valt, hij niet op het beeldscherm of de achterkant terecht komt maar op de rand van de bumper.

Kijk voor het volleidge aanbod Sony Xperia Z3 telefoonhoesjes in de webshop.
Welk type telefoonhoesje je ook kiest, je geniet altijd van de voordelen van Hoesjescases: gratis verzending en voor 17.00 uur besteld en betaald is dezelfde dag verzonden.

Bekijk meer van Sony:

Sony Xperia Z3 Plus

Sony Xperia Z5

Sony Xperia Z5 Premium

Sony Xperia Z3 hoesjes