Sony Xperia Z3 Plus

Beste aanbod hoesjes voor Sony Xperia Z3 Plus / Z4   Gratis verzending  Snelle levering  Keurmerk vindt u bij HoesjesCases.nl.
 
Goede beschermende hoesjes voor de Sony Xperia Z3+ / Z3 Plus / Z4

De Sony Xperia Z3 Plus komt na de Xperia Z3 en lijkt veel op zijn voorganger. Het groote verschil zijn de specificaties die fabrikant Sony heeft meegegeven aan het toestel zijn beter. De Sony Xperia Z4, in Europa uitgebracht onder de naam Sony Xperia Z3 Plus beschikt over 5,2 inch display, een 23 megapixel camera en 32 GB opslag.
 
Met een relatief grote display en beschikking over veel opslag is het toetstel multifunctioneel inzetbaar. Met de smartphonehoesjes van Hoesjescases voor de Sony Xperia Z3 Plud is het toestel beter beschermd tegen vallen en stoten en geef je net wat meer stijl aan je telefoon.

Hoesjescases heeft een zeer breed assortiment met onder andere de merken LELYCASE, Hc Case, Alternate cases, BestCases, en E-Case. 
 
Sony Xperia Z3 Plus accessoires
Maar Hoesjescases biedt meer voor de Sony Xperiia Z3 Plus. Ook voor accessoires kun je bij ons terecht. Neem bijvoorbeeld de bureaulader waarmee je je smartphone oplaad op kantoor zonder dat je hem uit het oog hoeft te verliezen.
 

Meer van Hoesjescases van Sony:

Hoesjes voor Sony Xperia E4 
Hoesjes voor Sony Xperia M4 Aqua

 
 
HoesjesCases.nl uitstekend beoordeeld: 9/10

Sony Xperia Z3 Plus hoesjes