Sony Xperia XZ / XZs

Sony Xperia XZ XZs hoesje kopen?


De beste bescherming voor je Xperia XZ XZs

 

De Sony Xperia XZ XZs, aangekondigd in september 2016, is een prachtig model dat over 32 GB opslag beschikt. Deze opslagruimte kan uiteraard  eventueel uitgebreid worden aan de hand van een Micro SD kaart. Het toestel heeft een 5,2 inch scherm en draait op Android 6.0. De afmetingen zijn 146 x 72 x 8,1 mm (lengte x breedte x diepte). Daarnaast is de Xperia XZ al met al licht in gewicht, deze weegt namelijk maar 161 gram. De camera van het toestel heeft 23 megapixel aan de achterzijde en 13 megapixel aan de voorzijde. Dit laatstgenoemde is geschikt voor het maken van selfies of voor videobellen.

Om het toestel mooi en goed te houden, is het verstandig om een telefoonhoesje om je telefoon te doen. Een hoesje biedt je in eerste instantie bescherming voor zowel de binnen- als de buitenkant van de telefoon. Daarnaast kan je ook een hoesje kiezen die een stukje van je stijl/persoonlijkheid laat uitbeelden. Hoesjescases heeft diverse telefoonhoesjes in verschillende kleuren en designs, speciaal ontworpen voor de Sony Xperia XZ. Voor veel keuzemogelijkheden kan je uitstekend bij ze terecht.

Bestelde telefoonhoesjes en accessoires worden door Hoesjescases altijd gratis verzonden. Een product dat voor 17:00 is besteld, is de volgende dag al bij je in huis.