Sony Xperia X

Sony Xperia X hoesje kopen?

Goede bescherming voor je Sony Xperia X

Specificaties:

  • Beeldschermgrote: 5 inch
  • Besturingssysteem: Android OS V6
  • 23 Megapixels

Smartphones worden steeds belangrijker. Er staan foto's, contacten, documenten en mails op. Het handige van de Sony Xperia X is het handzame formaat. Dat zorgt ervoor dat je deze telefoon gemakkelijk mee kunt nemen onderweg. 

Meenemen onderweg betekent ook dat de kans op vallen en stoten groter wordt. Hoesjescases heeft goede, beschermende telefoonhoesje voor de Sony Xperia X die ervoor zorgen dat als je telefoon een keer valt of stoot, je telefoon beschermd is en je toegang blijft hebben tot je bestanden.

Bescherming is belangrijk maar een smartphonehoesje mag er ook mooi uitzien. Daarom heeft Hoesjescases verschillende designs in het assortiment zodat je ook qua ontwerp keuze hebt.

Om nog meer te kunnen genieten van je Sony Xperia X heeft Hoesjescases diverse accesoires. Zoals een hadige USB-lader voor onderweg, een smartphonehouder voor in de auto of voor op je bureau.

 

Merken hoesjes Sony Xperia X:

LELYCASE, Hc Case, alternate cases en E-Case.

Gratis verzending van hoesjes

Bij Hoesjescases.nl gaan we mee met de tijd. Daarom betaal je geen verzendkosten en voor 17.00 besteld is dezelfde werkdag verstuurd.

Bescherming voor andere smartphones van Sony:
Hoesjes voor Sony Xperia E4 

Hoesjes voor Sony Xperia M4 Aqua
 
HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10