Sony Xperia X Performance

Sony Xperia X Performance hoesje kopen?

Specificaties:

  • Schermgrote: 5 inch
  • Besturingssysteem: Android 6.0
  • Werkgeheugen 3 GB

De beste bescherming voor je Sony Xperia X Performance

De naam van deze smartphone schept verwachtingen. Met de producten van Hoesjescases haal je net dat beetje extra uit de Sony Xperia X Performance. Neem bijvoorbeeld de bureaulader die Hoesjescases voor deze smartphone heeft. Daarmee hoef je de Sony Xperia X Performance nooit uit het oog te verliezen en heb je hem ook op kantoor binnen handbereik. Als je veel onderweg bent is de USB-lader voor in de auto een aanrader. Met de smartphonehouder voor in de auto voor de Sony Xperia X Performance houd je het veilig op de weg maar kun je de smartphone in de auto gebruiken voor bijvoorbeeld het afspelen van muziek.

Maar Hoesjescases heeft niet alleen accessoires voor de Sony Xperia X performance. Je kunt bij ons ook terecht voor telefoonhoesjes. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Zorg dat je de eerste krassen en butsen voor bent. Kom langs in onze winkel in Zwolle of bekijk onze collectie online in de webshop.

Merken hoesjes Sony Xperia X Performance

Je vindt bij ons onder andere de merken LELYCASE, Hc Case, alternate cases, en E-Case.

Gratis verzending van hoesjes

Je betaalt geen verzendkosten en het Sony Xperia X Performance hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden als je besteld en betaald hebt vóór 17.00 uur. Wij doen er alles aan u een zo hoog mogelijke service te bieden.

Telefoonhoesjes voor andere modellen van Sony:
Hoesjes voor Sony Xperia E4 

Hoesjes voor Sony Xperia M4 Aqua

HoesjesCases.nl uitstekend beoordeeld: 9/10