Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact hoesje kopen?


De beste bescherming voor je Xperia X Compact

 

De Sony Xperia X Compact wordt ook wel aangeduid als de kleinste telefoon van Sony in de X-serie. Enkele kenmerken van het toestel zijn dat het over 32 GB opslag beschikt, een Micro SD-slot heeft en een vingerafdrukscanner. Daarnaast kunnen de camera’s van het toestel als uitstekend worden beschouwd. De achterzijde van de camera heeft namelijk 23 megapixel en de voorzijde, bestemd voor onder andere videobellen en selfies, heeft 5 megapixel. Verder draait de telefoon op Android 6.0 en zijn de afmetingen 128 x 64,8 x 9 mm (lengte x breedte x dikte). Het toestel heeft een 4,6 inch scherm en weegt 135 gram.


Voor de bescherming van zowel de binnen- als de buitenkant van het toestel is een telefoonhoesje aangeraden. Een hoesje zorgt naast deze bescherming ook voor een bepaalde uitstraling die wat kan zeggen over jouw stijl en/of persoonlijkheid. Hoesjescases biedt diverse telefoonhoesjes en accessoires aan speciaal ontworpen voor de Xperia X Compact. Deze zijn in diverse designs en kleuren verkrijgbaar zodat je altijd een hoesje kan uitkiezen die goed bij je past.

Hoesjescases heeft als service dat telefoonhoesjes en accessoires die voor 17:00 worden besteld de volgende dag al bij je worden bezorgd. Daarnaast worden alle producten gratis naar je verzonden.