Sony Xperia L1

 

SONY XPERIA L1 HOESJE KOPEN?

Sony Xperia L1 toestel is een High-end smartphone en hij voorzien van een haarscherpe camera van 13 megapixel. Binnenin treffen we een Quad-core processor, 2 GB RAM geheugen, 2620 mAh accu en een 5.5 inch touchscreen met 720x1280 pixels. Geef deze mobiele telefoon de bescherming die hij verdient en voorzie hem van een Sony Xperia L1 hoesje. Zodat u zorgeloos met uw telefoon apparaat kunt gebruiken. 

Sony Xperia L1
Een goed beschermend telefoonhoesje voor uw Sony Xperia L1 is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Er zijn hoesjes in allerlei soorten. Het booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld.
 
Bookstyle hoesjes

Goed beschermend is een Sony Xperia L1 hoesje voor uw smartphone om schade en krassen te voorkomen. Er zijn hoesjes in allerlei soorten. Het booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld.

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 17:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!

Merken

Je vindt bij ons onder andere LELYCASE, Hc Case, MP Case, Galata, alternate cases en E-Case. Je betaalt geen verzendkosten en jouw Sony Xperia L1 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden als je besteld en betaald hebt vóór 17.00 uur. 

 

Andere smartphones van Sony:
Hoesjes voor Sony Xperia E4 

Hoesjes voor Sony Xperia M4 Aqua

HoesjesCases.nl uitstekend beoordeeld: 9/10