Sony Xperia E4G

Sony Xperia E4G hoesje kopen?

De beste bescherming voor je Sony Xperia E4G

Goede beschermende hoesjes voor de Sony Xperia E4G


De Sony Xperia E4g die sinds begin van 2015 op de markt is, is een budgetsmartphone met een Android besturingssysteem. De mobiele telefoon heeft twee camera’s aan voor- en achterkant van vijf en twee megapixel. Het 4G netwerk wordt door deze kwalitatief goede middenklasser ondersteund, zoals in de naam aangegeven wordt. Ook deze 5 inch grote smartphone, hoewel voorzien van een kraswerend beeldscherm, is kwetsbaar voor stoten, vallen en water en het is daarom verstandig de smartphone goed te beschermen met een Sony Xperia E4g hoesje.

Sony Xperia E4G accessoires


HoesjesCases.nl heeft niet alleen deze grote varieteit aan hoesjes, we hebben ook accessoires. Denk hierbij aan beschermfolie, extra laders of powerpacks voor de Sony Xperia E4g. 

Merken hoesjes Sony Xperia E4G

De merken in het assortiment van Hoesjescases: LELYCASE, Hc Case, Alternate Cases, Bestcases en E-Case.

Gratis verzending van hoesjes

Verzendkosten zijn verleden tijd bij Hoesjescases en rond je je bestelling voor 17.00 uur af dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Daarnaast kunnen de meeste bestellingen van Hoesjescases door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen.

Hoesjes voor Sony Xperia E4 

Hoesjes voor Sony Xperia M4 Aqua

 
HoesjesCases.nl uitstekend beoordeeld: 9/10