Samsung Galaxy Xcover 4

GALAXY XCOVER 4 HOESJE KOPEN?

 

De beste bescherming voor je Galaxy Xcover 4

De Samsung Galaxy Xcover 4 is de opvolger van de Samsung Galaxy Xcover 2 en 3, een stevige en super degelijke mobiele telefoon, dus heel geschikt voor de wat slordiger gebruiker, met een scherm van 4,8 inch met een resolutie van 480 x 800 pixels , een 5 megapixel (onderwater-)camera en een 2 megapixelcamera voor selfies. 8 GB opslaggeheugen en 1,5 werkgeheugen.

VOORDELEN VAN EEN XCOVER 4 HOESJE

Hoewel de Samsung Galaxy Xcover 4 tot de sterkere mobiele telefoons hoort en zeker wel iets kan hebben in de vorm van stoten en vallen, blijft het toch ook een high tech toestel dat door een val of een scherp voorwerp of door vocht invloeden beschadigd kan worden. Daarom is een speciaal voor dit toestel ontworpen Samsung hoesje een must. Er zijn vele soorten, vormen en dessins in deze hoesjes, die bovendien makkelijk te verwisselen zijn, zodat u bij elke outfit een passend hoesje hebben kan. Zo heeft HoesjesCases bookcases, flipcases, portemonneehoesjes en nog veel meer van allerlei materiaal en in vele dessins. Een aantal Xcover 4 hoesjes heeft extra ruimte en vakjes voor pasjes, geld etc., zodat u altijd alles bij de hand heeft en niet hoeft te zoeken in broekzak of handtas.

HoesjesCases heeft ook voor deze supersterkte mobiele telefoon allerlei Samsung Galaxy accessoires: Screen protectors, (bluetooth-) headsets en speakers, opladers, carkits, houders, geheugenkaarten, cradles, data-producten en gereedschap. Hoesjescases.nl verkoopt alleen producten gemaakt van topkwaliteit.

HOESJES EN CASES MERKEN

Je vindt bij ons onder andere LELYCASE, Hc Case, alternate cases, ook E-Case& hoesjes. U betaalt geen verzendkosten en uw Samsung Galaxy Xcover 4 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 17.00 uur. Wij doen er alles aan u zo’n hoog mogelijke service te bieden.

 

Hoesjes voor Samsung Galaxy Xcover 2 

 

Hoesjes voor Samsung Galaxy Xcover

 

HoesjesCases.nl Uitstekend beoordeeld 9/10