Samsung Galaxy S7 PLUS

Samsung Galaxy S7 PLUS hoesje kopen?


Specificaties:

  • Schermgrote 6 inch
  • Besturingssysteem Android 6.0
  • Camera: 20 Megapixels

Voor de Samsung Galaxy S7 PLUS heeft Hoesjescases het booktype Telefoonhoesje. Dit model smartphonecase bedekt alle onderdelen van je smartphone waardoor je Samsung Galaxy S7 PLUS optimale bescherming geniet. De aan- en uitknop, camerafunctie, volumeknoppen en de ingang voor de oplader blijven beschikbaar als je telefoon in dit hoesje zit. Een flexiebele flap aan de voorkant zorgt voor bescherming van het scherm. Doordat de flap gemakkelijk naar achteren te vouwen is heb je er geen last van met telefooneren. 

Accessoires

Naast Smartphonecases heeft Hoesjescases ook accessoires voor de Samsung Galaxy S7 PLUS. Op zoek naar een houder die je kunt gebruiken voor meerdere modellen smartphones, een universele smartphonehouder voor in de auto of een USB-lader voor in de auto? Kijk in onze webshop of bezoek ons in de binnenstad van Zwolle. 

Samsung Galaxy S7 PLUS accessoires

Service

Heb je het product vóór 17.00 uur besteld in de webshop en betaald, dan wordt het nog dezelfde werkdag verzonden. De producten van Hoesjescases worden geselecteerd op kwaliteit.


Smartphonecases voor andere smartphones van Samsung:
Hoesjes voor Samsung Galaxy S7
 
Hoesjes voor Samsung Galaxy S7 Edge 

Hoesjes voor Samsung Galaxy S6


Hoesjescases.nl uitstekend  beoordeeld: 9/10

Samsung Galaxy S7 Plus hoesjes