Samsung Galaxy S6

Beste aanbod hoesjes voor Samsung Galaxy S6  Gratis verzending  Snelle levering ✔ Keurmerk vindt u bij HoesjesCases.nl.
 
Hoesjes voor de Samsung Galaxy S6

De Samsung Galaxy S6 is de opvolger van de Galaxy S5, die sinds 2014 te koop is. De smartphone is geschikt voor veelzijdig gebruik en is een grote vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger. Het is een prachtige telefoon, met een haarscherp scherm, zeer snelle hardware, een goede camera en een uitstekende accuduur. De behuizing is van metaal. Dat maakt dat hij fijn in de hand ligt en minder snel beschadigd raakt. De Samsung Galaxy S6 is erg snel en is er in vele uitvoeringen, met een geheugen oplopend van 32 naar 128 GB, in de kleuren zwart, wit, goud, blauw.
De smarphone heeft als besturingssysteem Android 5.0, een schermdiagonaal van 5,1"met een resolutie van 2560x1440, touchscreen, weegt 138g met afmetingen 143,4mm bij 70,5mm bij 6,8mm. De batterij heeft een capaciteit van 2.550mAh, is niet verwisselbaar, maar kan wel draadloos worden opgeladen.
 
Ook deze smartphone heeft, net als het merendeel van de huidige smartphones heel veel mogelijkheden door de geavanceerde technologie, maar is daardoor toch ook kwetsbaar.
Dit mooie toestel heeft dus een goed beschermend hoesje nodig, dat niet alleen het binnenwerk beschermt, maar ook kan laten zien wie u bent.
 
HoesjesCases.nl geeft u de mogelijkheid uw mobiele telefoon een eigen uitstraling te geven door middel van een speciaal voor de Samsung Galaxy S6 ontworpen en bij u passend hoesje. HoesjesCases.nl heeft ze in vele vormen, kleuren en materialen. Bookcases, walletcases, flipcases en portemonneehoesjes van leer en kunstleer en natuurlijk ook cover hoesjes in allerlei kleuren, met motieven of effen, er is volop keus.
 
Ook heeft HoesjesCases.nl vele accessoires voor de Samsung Galaxy S6: Screen protectors, (bluetooth-) headsets en speakers, opladers, carkits, houders, geheugenkaarten, cradles, data-producten en gereedschap.

 
 
Service Bij Hoesjescases.nl 
 
Hoesjescases.nl verkoopt alleen producten gemaakt van topkwaliteit.
 

 
Merken
 
Je vindt bij ons onder andere LELYCASE, Hc Case, alternate cases, BestCases, ook E-Case  hoesjes. 
U betaalt geen verzendkosten en uw Samsung Galaxy S6 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 17.00 uur. Wij doen er alles aan u zo'n hoog mogelijke service te bieden. 

Hoesjes voor Samsung Galaxy S6 Active
  
Hoesjes voor Samsung Galaxy S6 Edge

Hoesjes voor Samsung Galaxy S7HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10

Samsung Galaxy S6 hoesjes