Samsung Galaxy S6 Edge

Beste aanbod hoesjes voor Samsung Galaxy S6 Edge  Gratis verzending  Snelle levering ✔ Keurmerk vindt u bij HoesjesCases.nl.
 
Hoesjes voor de Samsung Galaxy S6 Edge


Samsung Galaxy S6 Edge 64GB is te koop sinds maart 2015 en is een chiquere uitvoering van de S6. De mobiele telefoon heeft een prachtig, gekromd scherm en is daardoor heel mooi om te zien. Ook is de Edge erg snel, dankzij de krachtige hardware. Bovendien heeft hij een uitstekende camera en een goede accuduur. Het geheugen is niet uitbreidbaar en de accu niet verwisselbaar, maar kan wel draadloos worden opgeladen. Het besturingssysteem is Android versie 5.0. Het touchscreen beeldscherm heeft een resolutie van 2560x1440, een camera met een resolutie van 16MP en een LED flits. Hij maakt ook heel goede video opnames met een resolutie van 3840x2160. De Samsung Galaxy S6 Edge 64GB weegt 132g en de afmetingen zijn 142,1mm bij 70,1mm bij 7mm. De smartphone is er alleen in de kleur zwart.
 
Ook deze smartphone heeft, net als het merendeel van de tegenwoordige smartphones weliswaar heel veel mogelijkheden door de geavanceerde technologie, maar is daardoor toch ook kwetsbaar, waardoor Samsung Galaxy S6 Edge 64GB een stevig hoesje nodig heeft, dat niet alleen het binnenwerk beschermt, maar ook kan laten zien wie u bent. Ook krijgt u met een hoesje meer grip op het toestel, dat door de vorm van de smartphone wat minder stevig in de hand ligt. Met een leuk, bij uw stijl passend hoesje kunt u het saaie zwarte toestel wat oppimpen en aanpassen aan uw uitstraling.
 
HoesjesCases.nl geeft u alle mogelijkheden uw mobiele telefoon een eigen uitstraling te geven door middel van een speciaal voor de Samsung Galaxy S6 ontworpen hoesje. HoesjesCases.nl heeft hoesjes in allerlei vormen, kleuren en materialen. Bookcases, walletcases, flipcases en portemonneehoesjes van leer en kunstleer en natuurlijk ook cover hoesjes in vele kleuren, met motieven of effen, u heeft keus te over.
 
Ook heeft HoesjesCases.nl vele accessoires voor de Samsung Galaxy J5: Screen protectors, (bluetooth-) headsets en speakers, opladers, carkits, houders, geheugenkaarten, cradles, data-producten en gereedschap.

 
Service Bij Hoesjescases.nl 
 
Hoesjescases.nl verkoopt alleen producten gemaakt van topkwaliteit.
 
Samsung Galaxy S6 Edge accessoires
 
Merken
 
Je vindt bij ons onder andere LELYCASE, Hc Case, alternate cases, BestCases, ook E-Case  hoesjes. 
U betaalt geen verzendkosten en uw Samsung Galaxy S6 Edge hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 17.00 uur. Wij doen er alles aan u zo'n hoog mogelijke service te bieden. 

Hoesjes voor Samsung Galaxy S6 Active
  
Hoesjes voor Samsung Galaxy S6

Hoesjes voor Samsung Galaxy S6 Edge PlusHoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10

Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes