Samsung Galaxy S5 Neo

Samsung Galaxy S5 Neo hoesje kopen?

De beste bescherming voor je Samsung Galaxy S5 Neo


Samsung  Galaxy S5 Neo, ook bekend als de Samsung Galaxy S5 G903F is een nieuwe smartphone (augustus 2015) in de wat duurdere prijsklasse. Maar dan heb je ook wat! Een prachtig vormgegeven smartphone met de volgende eigenschappen.
De afmetingen zijn 142 x 73 x 8 mm en hij weegt 142 g. Het beeldscherm is van het type Super AMOLED capacitive multitouch touchscreen, 16M kleuren, afmeting 5.1 inches met een resolutie van 1080 x 1920 pixels.

HoesjesCases voor Galaxy S5 neo

 

Kwaliteit tegen de scherpste prijzen is waar op werd gekozen. Er zijn verschillende soorten hoesjes beschikbaar, leer, pu leer, flip case hoesjes of gewoon een tpu case hoesje. Verder zijn er ook sport armbanden en insteek hoesjes beschikbaar.

 

Boektype hoesjes

Een boektype hoesje is het meest populaire bij hoesjesCases.nl. Het zorgt voor een goede bescherming en het toestel blijft makkelijk te gebruiken. Tevens heeft het plaats voor pasjes. In het assortiment van HoesjesCases.nl staan lederen hoesjes van book en flip type. Beide zijn gekozen voor hun kwaliteit en zodoende kunt u zelf van veel kleuren keuze maken.

 

 

Wie een Samsung galaxy s5 neo hoesjes zoekt wat tegen een hard stootje kan, zijn de hoesjes van het merk lelycase een uitkomst.

 

Samsung Galaxy s5 Neo hoesje Sportarmband

Een sportarmband hoesje zorgt voor een conform tijdens het sporten. U kunt de telefoon gemakkelijk bij u houden, zonder dat deze vocht binnen krijgt of het oncomfortabel laat zitten om uw arm. Het is dan ook de ideale oplossing voor mensen die graag hun telefoon als muziekspeler willen gebruiken tijdens het sporten.Goede beschermende hoesjes voor de Samsung Galaxy S5 Neo

Service Bij Hoesjescases.nl 
 
Hoesjescases.nl verkoopt alleen producten gemaakt van topkwaliteit.

 
Merken
 
Je vindt bij ons onder andere LELYCASE, Hc Case, alternate cases, ook E-Case  hoesjes. 
U betaalt geen verzendkosten en uw Samsung Galaxy S5 Neo hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 17.00 uur. Wij doen er alles aan u zo'n hoog mogelijke service te bieden. 

Hoesjes voor Samsung Galaxy S5 Mini

 

Hoesjes voor Samsung Galaxy S5 Plus

 

Hoesjes voor Samsung Galaxy S5 Active


 
 
HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10

Samsung Galaxy S5 Neo hoesjes