Samsung Galaxy S / Plus

Samsung Galaxy S / Plus Hoesjes en Accessoires
Specificaties Galaxy S
Schermafmeting:        4 inch
Resolutie:                    480 x 800 pixels
Besturingssysteem:   Android (2.3)
Kleuren:                       Zwart
Camera:                        Voorzijde 300 KP
                                      Achterzijde 8 MP
Opslaggeheugen:        8 GB 

Waarom zou je een hoesje kopen voor je smartphone?
Mensen zien vaak niet in dat een hoesje om je telefoon eigenlijk best wel noodzakelijk is. Het kan dan misschien wel zijn dat je je telefoon amper laat vallen, maar je weet maar nooit. Het kan ook zomaar zijn dat je je telefoon toch per ongeluk laat vallen en dan is je telefoon toch kapot. Had je nu toch maar een hoesje genomen, of niet? Hier komt ook nog eens bij dat een hoesje je telefoon opvrolijkt. 
HoesjesCases.nl heeft ervoor gezorgd dat je veel keus hebt en dat je precies het hoesje kunt kiezen dat bij jou past. 

Service
Je betaald geen verzendkosten en als je voor 17.00 besteld wordt het pakketje diezelfde dag nog verzonden. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je hem de volgende dag al in huis hebt! Dit laat het misschien al zien, maar HoesjesCases probeert een zo goed en snel mogelijke service te geven.

Merken 
Je vindt bij ons onder andere merken als LELYCASE, Hc Cases, E-Case en Alternative Cases. Hiervan verkopen wij verschillende producten. Bijvoorbeeld Flipcases, Siliconen en insteekhoesjes. 

Behalve telefoonhoesjes biedt HoesjesCases ook verschillende accessoires aan. Dit kunnen verschillende dingen zijn, zoals opladers, autoladers en oordopjes.