Samsung Galaxy On5

Galaxy On5 hoesje bestellen?

Ook je Samsung Galaxy On5 verdient aandacht. 

De Samsung Galaxy On5 is een krachtige smartphone. Binnenin treffen we 1,5 GB RAM geheugen, een 2600 mAh accu en een 5.0 inch AMOLED scherm met 720 x 1280 pixels. De Samsung Galaxy On5 draait op Android OS, v5.1.1 (Lollipop), een zeer recente versie van het besturingssysteem. 

Bij Hoesjescases kun je kiezen uit verschillende soorten hoesjes voor de Samsung Galaxy On5. Je kunt kiezen voor een flipcase. Dit model hoesje biedt goede bescherming voor je smartphone. Doordat het telefoonhoesje alle onderdelen van je telefoon bedekt is die goed beschermt bij een val. Dankzij de flexieble flap die het beeldscherm bedekt klap je die gemakkelijk naar achteren bij het gebruiken van je telefoon en heb je er geen last van. 

Maar de flipcase is niet het enige waar je bij Hoesjescases uit kunt kiezen. Vind jij een flap over het scherm niet handig? Kies dan voor de hardcase. Dit type telefoonhoesje bescherm de achter- en zijkant van je smartphone. De randen van deze smartphonehoesjes vallen net over de randen van de Samsung Galaxy On5. Als je smartphone dan op het scherm valt, valt die niet op het scherm Dit verkleint de kans op een barst in het scherm. De hardcase telefoonhoesjes zijn bij Hoesjescases te verkrijgen in diverse ontwerpen en designs. Kies bijvoorbeeld voor een hardcase met als thema Londen of Parijs. 

Ben je naast goede bescherming op zoek naar accesoires voor de Samsung Galaxy On5? Bij Hoesjescases kun je onder meer terecht voor een screenprotector, handige lader voor op het bureau en headsets.

Gratis verzending

Bestel je een smartphonecase voor de Samsung Galaxy On5 bij Hoesjescases dan betaal je geen verzendkosten. Heb je de bestelling vóór 17.00 uur geplaatst, dan wordt het nog dezelfde dag verstuurd. Ook voor bescherming van andere modellen smartphones kun je bij Hoesjescases terecht:
Hoesjes voor Samsung Galaxy On7 

 Hoesjes voor Samsung Galaxy J1 

 Hoesjes voor Samsung  Galaxy A8


Andere klanten zijn zeer tevreden over Hoesjescases:
HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10