Samsung Galaxy J7

Galaxy J7 hoesje kopen?

De beste bescherming voor je Galaxy J7


 
Goede beschermende hoesjes voor de Samsung Galaxy J7

De in juni 2015 gelanceerde Samsung Galaxy , ook bekend als Samsung Galaxy J7 SM-J700F is het grotere broertje van de Samsung Galaxy J5 met afmetingen 152.2 x 79.1 x 7.9 mm en een gewicht van 169 g, met  net zoals de Samsung Galaxy J5 de mogelijkheid van twee simkaarten, Dual SIM (Micro-SIM, dual stand-by) en een iets groter multitouch scherm dan de J5 met  touchscreen van 5.5 inches en een resolutie van 720 x 1280 pixels  en een geheugen van 16 GB met eveneens een camera van 4128 x 3096 pixels met autofocus en een LED flits. SIM         Dual SIM (Micro-SIM, dual stand-by) en een sterk geheugen van 16 GB en 1,5 GB RAM en is uitgerust met een sterke Li-Ion 3000 mAh batterij.
 
Dit iets duurdere toestel dan de J5 verdient uiteraard weer een goed beschermend hoesje, om de technologie te beschermen en te tonen wie u bent.
 
HoesjesCases kan er voor zorgen dat uw dure smartphone goed beschermd is en er bovendien mooi uitziet, passend bij uw image.
Er zijn hoesjes in vele vormen, kleuren en materialen, die HoesjesCases in voorraad heeft. Bookcases, walletcases, flipcases en portemonneehoesjes van leer en kunstleer en natuurlijk ook cover hoesjes in vele kleuren, met bloemmotieven of effen, u kunt kiezen. U kunt zelfs meerdere hoesjes bestellen, voor de afwisseling en de gelegenheid.
 
Ook kan HoesjesCases vele accessoires leveren voor de Samsung Galaxy J7: Screen protectors, (bluetooth-) headsets en speakers, opladers, carkits, houders, geheugenkaarten, cradles, data-producten en gereedschap.

Service Bij Hoesjescases.nl 
 
Hoesjescases.nl verkoopt alleen producten gemaakt van topkwaliteit.
 
Samsung Galaxy J7 accessoires
 
Merken
 
Je vindt bij ons onder andere LELYCASE, Hc Case, alternate cases, BestCases, ook E-Case  hoesjes. 
U betaalt geen verzendkosten en uw Samsung Galaxy J7 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 17.00 uur. Wij doen er alles aan u zo'n hoog mogelijke service te bieden.

 

Hoesjes voor Samsung Galaxy J5 | Hoesjes voor Samsung Galaxy J1 | Hoesjes voor Samsung  Galaxy A8

 


HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10