Samsung Galaxy J7 Prime

Samsung Galaxy J7 Prime hoesje kopen?


De beste bescherming voor je Galaxy J7 Prime

De Samsung Galaxy J7 Prime is nog maar sinds september 2016 gelanceerd en nu al razend populair. Het toestel beschikt over 16 GB intern geheugen dat eventueel door middel van een Micro SD kaart kan worden uitgebreid naar zo’n 256 GB. Met een camera van 13 megapixel kan je er prachtige en bovendien scherpe foto’s mee maken. Ook beschikt het toestel over een frontcamera van 8 megapixel zodat je er ook nog eens mooie en duidelijke selfies mee kan maken. De Galaxy J7 Prime draait op Android 6.0 en heeft de volgende afmetingen: 151,50 x 74,90 x 8,10 mm (lengte x breedte x dikte). Verder weegt het toestel al met al zo’n 167 gram en heeft het een 5,5 inch scherm.

Hoewel er veel voordelen komen kijken bij dit mooie toestel, is er ook een nadeel aan verbonden. De telefoon is namelijk zeer kwetsbaar en een goede bescherming is daardoor noodzakelijk. Hoesjescases biedt verschillende telefoonhoesjes aan die precies afgestemd zijn op de Galaxy J7 Prime. Naast het feit dat deze hoesjes een goede bescherming bieden voor zowel de buiten- en binnenkant van het toestel, kan je ook nog eens een hoesje kiezen die wat betreft design en kleur helemaal bij jou past. Hierdoor kan het hoesje ook nog wat zeggen over jouw stijl en persoonlijkheid.

Bestel jij voor 17:00 een telefoonhoesje bij Hoesjescases? Dan heb je deze de volgende dag al in huis. Zowel telefoonhoesjes als andere accessoires worden gratis naar je verzonden.