Samsung Galaxy J7 (2016)

Samsung Galaxy J7 (2016) hoesje kopen?

De beste bescherming voor je Samsung Galaxy J7 (2016)

De specificaties van de Samsung Galaxy J7 2016 zijn veelbelovend: een 5,5 inch scherm, een 13 megapixel camera achter en een 5 megapixel camera voor en beschikking over Android 5.1. De Samsung Galaxy J7 2016 heeft met een 5,5 inch scherm een relatief groot scherm in vergelijking met zijn collega’s. Dat is natuurlijk mooi maar het maakt hem ook kwetsbaar voor krassen en barsten. Het goede nieuws is dat je de kans op krassen en barsten kunt verkleinen met een smartphonehoesje van Hoesjescases. Wij hebben verschillende soorten smartphonecases zodat het hoesjes kunt afstemmen op jouw gebruik. 

Maar naast bescherming helpt Hoesjescases je ook graag om de mogelijkheden van de Samsung Galaxy J7 2016 optimaal te benutten. Met de accessoires van Hoesjescases haal je het beste uit deze mooie smartphone.

Merken
Voor de Samsung Galaxy J7 (2016) verkopen wij smartphonecases van onder andere de merken LELYCASE, Hc Case, alternate cases en
E-Case. 

Service
De aanschaf van een smartphonehoesje bij Hoesjescases wordt beloont met goede service. Online bestellen op Hoesjescases.nl betekent geen verzendkosten betalen en bestel je voor 17.00 uur dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Bescherming voor andere modellen uit de Galaxy-serie: 

Hoesjes voor Samsung Galaxy J1 

Hoesjes voor Samsung  Galaxy A8 

Hoesjes voor Samsung Galaxy A7


HoesjesCases.nl uitstekend beoordeeld: 9/10