Samsung Galaxy J5 Prime hoesje kopen?

 

De beste bescherming voor je Galaxy J5 Prime

 

Hij is nog maar sinds september 2016 gelanceerd: de Samsung Galaxy J5 Prime. Met een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde kan je er prachtige, haarscherpe foto’s mee maken. De telefoon heeft een intern geheugen van 16 GB en kan door middel van een Micro SD kaart worden uitgebreid tot een geheugen van 256 GB. De Galaxy J5 Prime beschikt over de versie Android 6.0. De afmetingen van het toestel zijn 142,80 x 69,50 x 8,10 mm (lengte x breedte x dikte). Verder weegt de Galaxy J5 Prime maar 143 gram en beschikt het over een 5,0 inch scherm.

 

Voor de bescherming van deze prachtige telefoon en dan met name de technische aspecten binnenin, is een telefoonhoesje aan te raden. Naast bescherming kan je ook nog eens mooi hoesje uitkiezen die wat kan zeggen over je stijl en persoonlijkheid. Hoesjescases biedt je diverse telefoonhoesjes en accessoires aan in allerlei kleuren en designs, speciaal ontworpen voor jouw Galaxy J5 Prime. Hierdoor kan je altijd een telefoonhoesje kiezen die goed bij je past.

 

Hoesjescases heeft als service dat alle telefoonhoesjes en accessoires gratis worden verzonden. Indien je een hoesje voor 17:00 besteld, heb je deze de volgende dag al in huis.