Samsung Galaxy J3 (2016)

Galaxy J3 (2016) hoesje kopen?

De samsung Galaxy J3 (2016) goed beschermd.

Specificaties:

  • Schermgrote: 5 inch
  • Besturingssysteem: Android 5.1
  • Camera: 8 Megapixel

Voor de Samsung Galaxy J3 (2016) heeft Hoesjescases drie verschillende soorten telefoonhoesjes. De insteekhoesjes zijn ideaal voor wie zijn smartphone wil beschermen, maar er ook snel mee wil kunnen werken. Dankzij het handige trekssysteem is de Samsung Galaxy J3 (2016) met een handbeweging uit het hoesje.

De tweede variant is de hardcase. Deze bevestig je simpel aan de achterkant van je smartphone en is vooral bedoeld om de hardste klappen op te vangen. De hardcase is in diverse ontwerpen beschikbaar bij Hoesjescases, waarmee je een eigen draai kunt geven aan de Samsung Galaxy J3 (2016).

Het derde model telefoonhoesje is een booktype en is eigenlijk de beste bescherming die je je telefoon kunt geven, Dit telefoonhoesje bedekt alle delen van de Samsung Galaxy J3 (2016) waardoor de kans op krassen en barsten erg klein is.

 

Accessoires

Hoesjescases.nl heeft meer dan alleen smartphonecases. We hebben namelijk ook een ruim assortiment accesoires voor de Samsung Galaxy J3 (2016). We hebben onder meer een handige bureaulader, smartphone houder en screenprotector.

Gratis verzending

Bij hoesjescases is de verzending gratis en heb je voor 17.00 besteld dan wordt het nog dezelfde werkdag verzonden.


 
Merken
In het assortiment van Hoesjescases vind je smartphonehoesjes van de merken LELYCASE, Hc Case, alternate cases en E-Case  hoesjes. 


 Bescherming voor andere modellen van Samsung:
Hoesjes voor Samsung Galaxy A7 | 
Hoesjes voor Samsung Galaxy A5 | 
Hoesjes voor Samsung Galaxy A3
 
HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10