Samsung Galaxy J2

Galaxy J2 hoesje kopen?

Specificaties:

  • Schermgrote: 4,7 inch
  • Android 5.1
  • Camera: 5 Megapixels

De beste bescherming voor je Galaxy J2

Een mooie smartphone als de Samsung Galaxy J2 verdient goede bescherming tegen vallen en stoten. Een smartphone zo lang mogelijk zonder krassen, barsten en butsen. Dat wil iedereen wel. Hoesjescases helpt je graag om dat doel te bereiken. Voor de Samsung Galaxy J2 heeft Hoesjescases.nl twee verschillende soorten telefoonhoesjes: de booktype en de hardcase. 

Het Booktype smartphonehoesje zorgt voor volledige bescherming van je telefoon. Het telefoonhoesje is zo ontworpen dat de flexieble flap die het scherm beschermt gemakkelijk naar achteren gevouwen kan worden. Daardoor kun je je Samsung Galaxy J2 gemakkelijk gebruiken terwijl die in het hoesje zit. Ook de aan- en uitknop, de camerafunctie en aansluiting voor de oplader blijven goed te gebruiken. Voor belangrijke dingen als je pinpas is aan de binnenkant van het hoesje ruimte. De booktype telefoonhoesjes zijn bij Hoesjescases.nl te verkrijgen in diverse kleuren en designs.

Naast de booktype telefoonhoesjes kun je ook kiezen voor de hardcorver smartphonehoesjes. Deze klik je gemakkelijk op de achterkant van je Samsung Galaxy J2 en vangen de hardste klappen op. De hardcase smartphonecases zijn er in diverse ontwerpen zodat je een eigen touch kunt geven aan je smartphone.

Samsung Galaxy J2 accessoires

Het assortiment van Hoesjescases is breder dan alleen smartphonehoesjes. Ben je voor de Samsung Galaxy J2 op zoek naar bijvoorbeeld een USB lader voor in de auto, een houder voor in de auto of een heaset? Hoesjescases helpt je graag verder.

 

Gratis verzending

Hoesjescases.nl vindt dat verzendkosten tot de verleden tijd behooen. Als je bestelt bij Hoesjescases kun je uitgaan van snelle verzending. Vóór 17.00 uur besteld is dezelfde werkdag verstuurd. 


Bescherming voor andere modellen smartphones van Hoesjescases:
Hoesjes voor Samsung Galaxy J5 |

 Hoesjes voor Samsung Galaxy J1 |

 Hoesjes voor Samsung  Galaxy A8


HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10

Samsung Galaxy J2 hoesjes