Samsung Galaxy E7

Galaxy E7 hoesje kopen?

De beste bescherming voor je Galaxy E7


Specificaties:

  • Schermgrote: 5,5 inch
  • Besturingssysteem: Android 4.4.4
  • Camera: 13 Megapixel


 
Goede beschermende hoesjes voor de Samsung Galaxy E7
Hoesjescases heeft een groot assortiment smartphonehoesjes voor de Samsung Galaxy E7. Kies bijvoorbeeld voor de Booktype en Flipcase smartphonehoesjes. Dit type telefoonhoesje bedekt nagenoeg alle delen van je smartphone. Daardoor staat dit smartphonehoesje garant voor goede bescherming van je telefoon. De hoesjes hebben een flexiebele flap over het scherm en alle knoppen en de aansluiting voor de lader blijven goed bereikbaar. Deze smartphonehoesjes belemmeren dus niet in het gebruiken van je telefoon. Naast goede bescherming is er aan de binnenkant van de hoesjes ruimte voor belangrijke pasjes zoals je pinpas. Kortom: alle belangrijke dingen heb je binnen handbereik.

Wil je op het scherm van je smartphone kunnen werken zonder dat je een flap hoeft om te slaan? Dan is de hardcase smartphonehoes uit het assortiment van Hoesjescases een goede optie. Dit type smartphonehoesje klik je op de achterkant van je Samsung Galaxy E7 smartphone. De smartphonehoes beschermt je telefoon tegen de hardste klappen en het scherm blijft te allen tijde bereikbaar. 

Merken
 Wij verkopen onder andere telefoonhoesjes van de merken LELYCASE, Hc Case, alternate cases, BestCases en E-Case hoesjes. 

Service Bij Hoesjescases.nl 
 De smartphonecases van Hoesjescases zijn van topkwaliteit. Verzendkosten zijn verleden tijd als je producten bestelt bij Hoesjescases.nl. Bestellingen vóór 17.00 uur  besteld worden dezelfde dag verzonden.

 
Samsung Galaxy E7 accessoires
Op zoek naar opladers en headsets voor de Samsung Galaxy E7? Neem eens een kijkje in het assortiment accessoires van Hoesjescases.
 

 Andere modellen waarvoor Hoesjascases smartphonecases heeft:
Hoesjes voor Samsung Galaxy E5 | Hoesjes voor Samsung Galaxy J7 | Hoesjes voor Samsung Galaxy J5


Mensen die je voorgingen bij Hoesjescases hebben goede ervaringen:
HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10

Samsung Galaxy E7 hoesjes