Samsung Galaxy E5

 

Galaxy E5 hoesje kopen?

De beste bescherming voor je Galaxy E5


Specificaties:

  • Beelschermgrote: 5 inch
  • Besturingssysteem: Android 4.4.4
  • Camera: 8 Megapixel

 
Goede beschermende hoesjes voor de Samsung Galaxy E5
Voor de smartphone Samsung Galaxy E5 heeft Hoesjescases verschillende soorten smartphonecases in het assortiment. Voor wie bescherming wil voor alle delen van de smartphone zijn de Booktype en Flipcase telefoonhoesjes gemaakt. Deze soort smartphonehoesjes beschermt de achterkant en met een flexieble flap ook het scherm. De flexiebele flap kan worden omgeklapt, waardoor de smartphone in het hoesje kan blijven zitten tijdens gebruik en Daarnaast bieden deze smartphonecases aan de binnenkant ruimte voor belangrijke pasjes, bijvoorbeeld je pinpas.

Bij je scherm kunnen zonder een flap te hoeven omklappen? Ga voor de hardcase smartphonehoes uit het assortiment van Hoesjescases. Dit smartphonehoesje klik je op de achterkant van de Samsung Galaxy E5. De randen van het hoesje vallen aan de voorkant net over de rand. Als de telefoon met het scherm naar onderen valt, valt die op de randen. Daardoor wordt de kans op een barst in het scherm verkleind.

Wil je dat je Samsung Galaxy E5 alleen beschermt wordt als die niet gebruikt wordt? Dan is het insteekhoesje een ideale optie. 

Service Bij Hoesjescases.nl 

Bestellen bij Hoesjescases betekent geen verzendkosten betalen, voor 17.00 bestellen dezelfde dag verstuurd en producten van de beste kwaliteit.
 
Samsung Galaxy E5 accessoires
Opladers, headsets en andere accessoires voor de Samsung Galaxy E5 zijn ook te koop bij Hoesjescases.
 
Merken
De merken die Hoesjescases onder meer in het assortiment heeft: LELYCASE, Hc Case, alternate cases, BestCases en E-Case  hoesjes. 
 
 
Andere modellen waarvoor Hoesjescases bescherming heeft:
                            

Hoesjes voor Samsung Galaxy J7 | Hoesjes voor Samsung Galaxy J5  | Hoesjes voor Samsung Galaxy J1


HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10