Samsung Galaxy C9 Pro

De beste bescherming voor je Galaxy C9 Pro

De Samsung Galaxy C9 Pro is in november 2016 op de markt gebracht. Met een 16 Megapixel camera aan zowel de voor- als de achterkant kan je met dit toestel prachtige, haarscherpe foto’s maken. De Samsung Galaxy C9 Pro beschikt over een intern geheugen van 64 GB dat aan e hand van een Micro SD kan worden uitgebreid naar 256 GB. Het toestel draait op Android 6.0 en beschikt over een 6.0 inch scherm. Verder is het toestel 162.9 x 80.7 x 6.9 mm (lengte x breedte x dikte) en weegt het zo’n 189 gram.

Om deze prachtige telefoon goed te beschermen is een telefoonhoesje zeker aangeraden. Niet alleen bescherm je hierdoor de buitenkant van je telefoon, maar ook de technische aspecten binnenin. Hoesjescases biedt je mooie, stevige telefoonhoesjes van uitstekende kwaliteit. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en designs hoesjes en diverse bijpassende accessoires.

Bestel jij een hoesje bij Hoesjescases? Dan wordt deze gratis bij je thuisbezorgd én heb je hem, indien je deze voor 17:00 besteld, de volgende dag al in huis! 

Bekijk meer van ons:

Samsung Galaxy S7 Plus

Samsung Galaxy C7

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy C9 hoesjes