Samsung Galaxy A7 (2016)

Galaxy A7 2016 hoesje kopen?

Hoesjescases heeft de beste bescherming voor jouw Galaxy A7 2016.
 
Samsung heeft dit jaar een nieuwe Samsung Galaxy A-serie gelanceerd: Samsung Galaxy A7 2016. Het model beschikt over een 5.5 inch beeldscherm met een octa core processor en twee camera’s. De telefoon draait op het  Android OS, v4.4.4 (KitKat). Hoesjescases volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en speelt daarop in. Ook voor dit nieuwe model hebben wij al telefoonhoesjes en accesoires in het assortiment.

Je kunt bij Hoesjescases kiezen voor een flipcase of een harde TPU cover. De flipcase zorgt voor bescherming van de voor- en achterkant van je telefoon. Tijdens het telefoneren vouw je het deel dat het scherm beschermt naar achteren, zodat je kunt bellen zonder last te hebben van die flap. Tevens is er aan de binnenkant van het hoesje ruimte voor bijvorbeeld je pinpas. Liever geen bescherming aan de voorkant? Dat kan. Kies dan voor de harde TPU cover die je aan de achterkant van je smartphone bevestigt en de hardst klappen opvangt. Beide telefoonhoesjes zijn beschikbaar in diverse kleuren.

Je kunt bij Hoesjescases ook terecht voor accessories voor de Samsung Galaxy A7 2016. Bekijk ons assortiment accessories: Samsung Galaxy A7 2016 accessoires
 
Merken
Wij verkopen onder andere de merken LELYCASE, Hc Case, Alternate cases en
E-Case. 

Bescherming voor andere modellen van Samsung:
Hoesjes voor Samsung Galaxy A3
 
Hoesjes voor Samsung Galaxy A7

Hoesjes voor Samsung Galaxy Alpha

Service bij Hoesjescases.nl 
De producten van Hoesjescases zijn van uitstekende kwaliteit en bij ons kun je rekenen op goede service. Bestel je bij Hoesjescases.nl voor 17.00 uur dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden en betaal je geen Verzend- en transactiefunctie.

HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10