Samsung Galaxy A5 (2016)

Galaxy A5 2016 hoesje kopen?

Geef je Samsung Galaxy A5 2016 de bescherming die hij verdient met de producten van Hoesjescases.
 
Een telefoon die valt met als gevolg krassen en barsten. Voor veel mensen iets dat bekend klinkt. Zonde. Zeker als je een nieuw model als de Samsung Galaxy A5 2016 hebt gekocht of gaat kopen.

De Samsung Galaxy A5 2016 heeft een 5.2 inch beeldscherm met een octa core processor en twee camera’s. De telefoon wordt aangedreven door  Android OS, versie 4.4.4 (KitKat).

Met de flipcase of de harde TPU koffer uit het assortiment van Hoesjescases, verkrijgbaar in diverse kleuren, beperk je het risico op krassen en deuken in je smartphone. De flipcase zorgt ervoor dat zowel de achterkant als het scherm wordt beschermt. Daarnaast is er in dat telefoonhoesje ruimte voor belangrijke en vaak gebruikte pasjes als je pinpas. De harde TPU cover klik je op de achterkant van je smartphone en beschermt de achterkant van je telefoon.

Ook op zoek naar accessories voor de Samsung Galaxy A5 2016? 
Kijk eens bij de Samsung Galaxy A5 2016 accessoires
 
Merken
LELYCASE, Hc Case, Alternate cases, BestCases en E-Case  zijn merken waarvan wij smartphonehoesjes verkopen. 

Service Bij Hoesjescases.nl 
Uiteraard mag je van Hoesjescases hoge kwaliteit producten verwachten. Verzend- en transactiekosten zijn bij Hoesjescases verleden tijd. En als wij je bestelling voor 17.00 ontvangen doen we de bestelling dezelfde dag nog op de bus.


Voorkom beschadigingen ook bij andere modellen van Samsung:
Hoesjes voor Samsung Galaxy A3
 
Hoesjes voor Samsung Galaxy A7

Hoesjes voor Samsung Galaxy Alpha


Klanten die je voorgingen zijn zeer tevreden over Hoesjescases:
HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10