Lumia 720

Hoesjes en Accessoires Nokia Lumia 720 


Deze mooie Lumia 720 is een slanke mobiel met een goede uitstraling. Met zijn felle kleuren en het excentrieke uiterlijk is deze smartphone een echte eyechatcher. De smartphone beschikt over een 6,7 megapixels camera, 8 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar naar 64 GB) en 4,3 inch beeldscherm.
De Nokia Lumia 720 beschikt over een HD-camera met groothoeklens. Zo kun je al je vrienden op één foto te krijgen.

Om je Lumia 720 optimaal te benutten, heb je natuurlijk een telefoonhoesje nodig. Hoesjescases.nl heeft een groot assortiment Nokia hoesjes zoals sleeves, cases en insteekhoesjes. 
Een ander veel voorkomend telefoonhoesje is de Nokia Lumia 720 bumper. Dit hoesje steekt iets boven het beeldscherm uit zodat hij klappen en krassen opvangt. Echter bedekt dit hoesjes alleen de zij- en bovenkanten van je smartphone. 

Om jouw smartphone lekker slank te houden, zijn er speciale Nokia hoesjes ontwikkeld. Dit telefoonhoesje klik je gemakkelijk aan de achterkant van van de smartphone.

Wanneer u vandaag vóór 17.00 besteld en betaald heeft, heeft u morgen uw bestelling in huis. Wij verzenden de bestelling via brievenbuspost. Zo hoeft u niet thuis te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen. De verzending is altijd gratis.