Lumia 620

Hoesjes en Accessoires voor de Nokia Lumia 620 


Deze Lumia 620 is een compacte en uitstekende smartphone voor een goede prijs. Dankzij het Windows besturingssysteem kunt u zeer overzichtelijk van het ene naar het andere scherm switchen. De smartphone beschikt over een ruim geheugen van 8 GB (uitbreidbaar naar 32 GB), 5 megapixel camera en een Micro SIM.

Welk telefoonhoesje is voor mij geschikt? 


Zoveel mensen, zoveel wensen. Om iedereen een geschikt hoesje te bieden, hebben wij een ruim assortiment telefoonhoesjes voor de Nokia 620. HoesjesCases.nl biedt bijvoorbeeld insteekhoesjes, bumpers, sleevers en cases. Wat je smaak ook is, wij hebben voor iedereen iets geschiktst.

Een bumper is een hoesje die iets boven het beeldscherm uitsteekt. Dit hoesje bedekt voornamelijk de zijkant van je toestel en zorgt ervoor dat deze niet beschadigd bij een valpartij. Hij valt niet op het beeldscherm of of op de achterkant, maar op de rand van de bumper. 

Verschillende merken en goede service 

Wij bieden verschillende topmerken in ons assortiment zoals Dolce Vita, Hc Case, LELYCASE en bugatti. 

HoesjesCases.nl biedt voor alle klanten gratis verzending en 14 dagen bedenktijd. Uw bestelling wordt vandaag nog verzonden, wanneer u vandaag vóór 17.00 uw bestelling plaatst en betaald.