Lumia 1520

Hoesjes en Accessoroires voor de Nokia 1520

 
De Nokia Lumia 1520 beschikt over een uitstekende camera van 20 megapixels. De interne opslag bestaat uit 32 GB en is makkelijk uit te breiden. De Nokia Lumia 1520 beschikt over het Windows Phone 8 besturingssysteem. 

Een hoesje voor de Nokia Lumia 1520 


Er zijn veel verschillende soorten hoesjes voor de Nokia 1520. Bumpers, Flip cases, Book cases en sleeves. Een hoesjes beschermt je smartphone beter tegen ongewenste krassen en barsten. Een bumper is een hoesjes dat de achterkant en zijkant van de smartphone beschermt. De randen zijn over het algemeen iets dikker dan de Nokia zelf. Zo komt de telefoon tijdens een val niet op het beeldscherm of op de achterkant terecht.


Hoesjescases biedt aan elke klant gratis verzending en 14 dagen bedenktijd. Wij verzenden de hoesjes door middel van brievenbuspost. Om deze reden hoef je niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen. 
Nokia Lumia 1520 hoesjes bij HoesjesCases. Naast hoesjes biedt Hoesjescases ook andere accessoires voor de Nokia Lumia 1520 zoals screenprotectors en opladers. 

De webshop biedt verschillende top merken zoals HC Cases, LELYCASE, Burkley en Bugatti. Hoesjescases houdt de markt goed in de gaten en voegt geregeld nieuwe merken en hoesjes toe. 
 
Bekijk ook: Nokia X | Nokia Lumia 1320 | Nokia XL
Nokia Lumia 1520