Motorola Moto Z Play

De beste bescherming voor je Moto Z Play


Een nog maar sinds augustus 2016 aangekondigd toestel is de Motorola Moto Z Play. In september is dit model daadwerkelijk geïmplementeerd. De telefoon is licht in gewicht (namelijk 165 gram) en de afmetingen zijn 156.4 x 76.4 x 7 mm (lengte x breedte x dikte). De camera beschikt over 16 megapixel aan de achterzijde en 5 megapixel aan de voorzijde waardoor deze je de mogelijkheid biedt om prachtige, scherpe foto’s te maken. Verder beschikt de telefoon over een intern geheugen van 32 GB, heeft het een 5.5 inch scherm en draait deze op Android 6.0.

Een prachtig nieuw model als de Motorola Moto Z Play wil je natuurlijk ook zo mooi houden. Dit is de reden dat het je wordt aangeraden om een telefoonhoesje aan te schaffen. Hoesjescases biedt je diverse telefoonhoesjes aan tegen een scherpe prijs die zowel de buiten- als de binnenkant van je telefoon beschermen. Ook heb je keuze uit verschillende hoesjes variërend in kleuren en designs, waardoor je de mogelijkheid hebt om een hoesje te kiezen die goed bij je past.

Een besteld hoesje bij Hoesjescases wordt altijd gratis naar je verzonden. Is deze voor 17:00 besteld? Dan heb jij je hoesje de volgende dag al binnen.