De beste bescherming voor je Moto Z

In juni 2016 is de Motorola Moto Z aangekondigd: een prachtig toestel met een 5.5 inch scherm dat draait op Android 6.0. Met een camera van 13 megapixel aan de achterzijde en 5 megapixel aan de voorzijde kan je er duidelijke en scherpe foto’s mee maken. De telefoon beschikt over een geheugen van 32 GB en met een Micro SD kan dit zelfs oplopen tot 256 GB. De afmetingen van de Motorola Moto Z zijn 153.3 x 75.3 x 5.2 mm (lengte x breedte x dikte) en het toestel weegt al met al zo’n 136 gram.

Voor de beste bescherming van je Motorola Moto Z is een telefoonhoesje aanbevolen. Een telefoonhoesje beschermt je telefoon onder andere tegen krassen, stoten en vuil. Voor kwalitatief hoogwaardige maar bovendien ook mooie telefoonhoesjes kan je het assortiment van Hoesjescases raadplegen. Hier kan je een goed hoesje vinden die je ook nog eens kunt aanpassen aan je eigen stijl.

Een besteld telefoonhoesje bij Hoesjescases wordt altijd gratis naar je verzonden. Als je deze voor 17:00 hebt besteld, heb je deze de volgende dag al in huis.