De beste bescherming voor je Moto Z Force

Sinds september 2016 is de Motorola Moto Z Force op de markt gebracht. Dit mooie toestel heeft een intern geheugen van 32 GB dat eventueel uitgebreid kan worden naar 256 GB aan de hand van een Micro SD. De camera van de Motorola Moto Z Force is van goede kwaliteit en heeft 21 megapixel aan de achterzijde en 5 megapixel aan de voorzijde. Het toestel heeft een 5.5 inch scherm, weegt zo’n 163 gram en draait op Android 6.0. De afmetingen van de telefoon zijn 155.9 x 75.8 x 7 mm (lengte x breedte x dikte).

Om je toestel mooi te houden wordt het je geadviseerd om een telefoonhoesje te nemen. Deze beschermt je onder andere tegen vuil, stoten en krassen. Voor een breed assortiment telefoonhoesjes variërend in kleuren en designs kan je bij Hoesjescases uitstekend terecht. Naast telefoonhoesjes bieden ze ook diverse accessoires aan. Voor ieder wat wils.

Heb jij een telefoonhoesje en/of accessoire bij Hoesjescases besteld? Dan wordt deze gratis naar je verzonden. Bestel je deze voor 17:00, dan heb je je bestelling de volgende dag al binnen.