Motorola Moto X Style

Motorola Moto X Style Hoesjes en Accessoires

Specificaties Motorola Moto X Style:
Schermafmeting:            5,7 inch
                                    153,9 x 76,2 x 11,1 mm
Resolutie:                      720 x 1280 pixels
Besturingssysteem:        Android OS 5.1.1.
Kleuren:                         Zwart, wit, donkergrijs
Camera:                         Voorzijde 5 Megapixels
                                     Achterzijde 21 Megapixels
Opslaggeheugen:            16/32/64 GB

Ben je opzoek naar een telefoonhoesje voor je telefoon? Dan kun je zeker terecht bij Hoesjescases.nl. Maar niet alleen voor hoesjes kun je bij ons terecht. We bieden namelijk ook nog allerlei andere accessoires aan op Hoesjescases.nl. Dit kan van alles zijn, van oordopjes tot speakers en van screenprotectors tot aan speakers.
Je vindt deze hoesjes in heel veel verschillende vormen en maten.
Zo hebben we flipcase hoesjes, maar ook siliconen hoesjes. Dit geldt ook voor de Motorola Moto X Style, want ook deze telefoon heeft bescherming zijn. Het kan dan misschien een goede en fijne telefoon zijn, maar ook deze telefoon kan niet alles hebben. Je hoeft een mobiele telefoon maar één keer verkeerd te laten en het is goed mis. Daarom bieden wij alleen maar hoesjes aan van een goede kwaliteit die een goede bescherming bieden.

Bij hoesjescases.nl doen we er alles aan om een zo goed mogelijke service te bieden. Dit is onder andere te zien aan het feit dat je ons altijd kunt bereiken via de mail. Maar ook is het zo dat wij geen verzend- en/of transactiekosten vragen voor je bestelling. En als kers op de taart zorgen wij ervoor dat je pakketje (mits je hem voor 17.00 uur hebt afgerond en betaald) diezelfde avond nog verzonden wordt. 

Verder verkopen wij ook nog:
-    Motorola Moto E/Dual SIM
-    Motorola Moto E 2015
-    Motorola Moto G 3rd Gen 2015

Motorola Moto X Style hoesjes