Motorola Moto G5

 

Motorola Moto G5

Dit Motorola Moto G5 toestel is een high-end smartphone en hij voorzien van een haarscherpe camera van 13 megapixel. Binnenin treffen we een Quad-core processor, 3 GB RAM geheugen, 2800 mAh accu en een 5.0 inch LCD touchscreen met 1080x1920 pixels. Geef deze mobiele telefoon de bescherming die hij verdient en voorzie hem van een Motorola Moto G5 hoesje. Zodat u zorgeloos met uw telefoon apparaat kunt gebruiken. 

Om krassen en schade te voorkomen is het handigst om uw Motorola Moto G5 te beschermen door een hoesje. Bij Mobiele Telefoonhoesje kunt u allerlei soorten hoesjes vinden. Het booktype hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld.. Het booktype wallet case hoesje heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee / boek vorm is er een vakje voor kleingeld.

Voor Sporten of geniet van uw favoriete muziek uit uw Motorola Moto G5 smartphone, we hebben de beste merken headsets in ons assortiment. Deze premium high quality headset oordopjes zijn speciaal vormgegeven voor een optimale pasvorm in het oor, minimaal geluidsverlies en maximale geluidsuitvoer.

Als u veel gebruik maakt van uw Motorola Moto G5 dan gaan de batterijen van uw smartphones vaak niet langer dan een dag mee, het opladen van je telefoon wordt steeds belangrijker. Eén in de tas, op je werk, in je auto en een naast de bank in de woonkamer. Het is handig om een oplader in de buurt te hebben omdat we tegenwoordig allemaal continu bereikbaar willen zijn.


Verzendkosten

De verzendkosten en transactie kosten zijn gratis binnen Nederland en België, de bestelling voor 17:00 besteld en betaald dan vandaag verzonden, morgen in huis. Ook heeft u recht op 14 dagen retourgarantie!

Merken

Je vindt bij ons onder andere LELYCASE, Hc Case, MP Case, Galata, alternate cases en E-Case. Je betaalt geen verzendkosten en jouw Motorola Moto G5 Plus hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden als je besteld en betaald hebt vóór 17.00 uur. 

Bekijk ook: Motorola Moto G 3rd Gen | Motorola Moto G4 Play | Motorola Droid Turbo 2

 

HoesjesCases.nl uitstekend beoordeeld: 9/10