Hoesjescases heeft de beste bescherming voor je Moto E3 Power


De Motorola Moto E3 Power is in september 2016 aangekondigd en op de markt gebracht. Het is een prachtig, nieuw model met een 5.0 inch scherm en een intern geheugen van 16 GB. Dit geheugen kan eventueel verhoogd worden naar 32 GB aan de hand van een Micro SD. De camera van het toestel beschikt over 8 megapixel aan de achterkant en 5 megapixel aan de voorkant zodat je er mooie en duidelijke foto’s mee kan maken. Verder draait het toestel op Android 6.0, weegt deze 153.5 gram en zijn de afmetingen 143.8 x 71.6 x 9.6 mm (lengte x breedte x dikte).

Om je nieuwe toestel mooi en goed te houden wordt het ten zeerste aangeraden om een telefoonhoesje te nemen. Deze beschermt de buitenkant van je telefoon, denk aan krassen et cetera, maar ook de binnenkant van je telefoon, zoals inwendig vuil. Hoesjescases biedt je een groot assortiment telefoonhoesjes aan die variëren in kleuren en designs. Zo kan je altijd een telefoonhoesje kiezen die goed bij je past.

Heb jij een telefoonhoesje uitgekozen en wil je deze graag bestellen? Dan wordt deze gratis naar je verzonden. Bestel je deze voor 17:00, dan wordt deze de volgende dag bij je thuisbezorgd.

 

← Keer terug naar de backoffice    Momenteel zijn wij met vakantie t/m 25 augustus 2018. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u ons mailen op info@hoesjescases.nl. Verbergen