Bookstyle en Flipcase hoesjes
Hoesjescases.nl biedt de beste bookstyle en flipcase hoesjes Het hoesje beschermt jouw
Motorola Moto C Plus smartphone goed en voorkomt schade en krassen. Wij hebben hoesjes in allerlei designs, materiaal en kleuren. Er is voor elk wat wils. Het booktype hoesje heeft extra vakjes voor pasjes of papiergeld. Flipcases is een mooi alternatief voor gebruikers die het openen van hoesjes anders gewend zijn.
 
TPU en Hardcase hoesjes
TPU is gemaakt uit een mix van hard plastic en zachte siliconen. Een TPU hoesje bij hoesjescases.nl klemt goed om jouw toestel heen, geeft perfecte bescherming, tegelijkertijd voelt het zacht en flexibel aan. Het ligt lekker in de hand en zal de telefoon niet te dik maken. Het past hierdoor makkelijker in jouw tas of broekzak.
Daarnaast hebben wij hardcase hoesjes die bescherming aan de achter- en zijkanten van uw telefoon biedt. Gemaakt van harde kunststof geeft het jouw toestel optimale comfort en stijl.

Insteekhoes en Portemonnees
Bij hoesjescases.nl kan je terecht voor mooie insteekhoezen en portemonnees. Er is een ruime keuze aan producten. Ook hebben wij draagtassen en riemtassen die makkelijk bevestigd kunnen worden aan jouw riem of broek. Het opbergen van jouw telefoon is nog nooit zo makkelijk geweest.
 
Accessoires
Bij hoesjescases.nl kan je terecht voor de allernieuwste en veelzijdigste accessoires. Denk hierbij aan opladers, powerbanks, en autohouders. Ook hebben wij een breed scala aan selfie sticks, headsets en screen protectors. Voorzie jouw smartphone van de leukste accessoires voor maximale comfort en extra bescherming.