LG K7

LG K7 hoesje kopen?

De beste bescherming voor je LG K7

Specificaties:

  • Schermgrote: 5 inch
  • Besturingssysteem: Android OS V5.1
  • Camera: 5 Megapixels

Het is best lastig tegenwoordig om een goede smartphone uit te kiezen. Er zijn veel modellen op de markt en ze verschillen vaak niet veel van elkaar. Als je dan een keus hebt gemaakt wil je de levensduur van de LG K7 ook optimaal benutten. Goede bescherming kan daarbij helpen. Het zorgt ervoor dat als je je smartphone een keer laat vallen er niet meteen een kras op zit. Het hangt van je gebruik af welk telefoonhoesje het meest handig is.

Hoesjescases heeft een groot aantal telefoonhoesjes. Waar je de LG K7 ook voor gebruikt, grote kans dat Hoesjescases een geschikt smartphonehoesje heeft. Dankzij de keus uit vele ontwerpen hoef je niet in te leveren op het strakke design van het toestel.

Gebruik je de LG K7 ook weleens in auto? Dan heeft Hoesjescases een aantal handige accessoires. Zoals een USB-lader en smartphonehouder.

Neem een kijkje in de webshop of bezoek ons in Zwolle.

 

Merken hoesjes LG K7

Bij Hoesjescases tref je onder andere de merken LELYCASE, Hc Case, alternate cases en E-Case in het assortiment.

Gratis verzending van hoesjes

Verzendkosten vindt Hoesjescases ouderwets dus die rekenen we niet meer, we leveren goede service en plaats je jouw bestelling voor 17.00 uur in de webshop, dan versturen we het nog dezelfde werkdag.


Smartphonehoesjes voor meer telefoons van LG:
Hoesjes LG G4c 
Hoesjes LG G4
Hoesjes LG L Bello


 HoesjesCases.nl uitstekend beoordeeld: 9/10

LG K7 hoesjes