LG K4

LG K4 hoesje kopen?

De beste bescherming voor je LG K4

Specificaties:

  • Schermgrote: 4,5 inch
  • Besturingssysteem Android OS V5.1
  • Camera: 5 Megapixels

Goede beschermende hoesjes voor de LG K4

Je wilt optimaal gebruik maken van de LG K4. Het is een mooie smartphone met veel mogelijkheden, maar met de accessoires van Hoesjecases haal je net dat beetje meer uit de LG K4. Zo heeft Hoesjescases een smartphonehouder voor in de auto, handig als je je smartphone ook voor navigatie gebruikt. Je hebt goed zicht op je smartphone en op de weg, de kans op gevaarlijke situaties wordt kleiner en je voorkomt een hoge boete.

Maar dat is niet het enige wat Hoesjescases in huis heeft. Kijk bijvoorbeeld eens naar de bureaulader. Handig voor op kantoor en thuis. Je hebt de LG K4 altijd binnen handbereik terwijl je aan het werk bent.

Als je dan ook nog een mooi, bijpassend telefoonhoesje kiest uit de brede collectie van Hoesjescases is jouw LG K4 op alles voorbereid.

Merken hoesjes LG K4

Voor de LG K4 heeft Hoesjescases onder andere de merken LELYCASE, Hc Case, alternate cases en E-Case in het assortiment.

Gratis verzending van hoesjes

Bij Hoesjescases ben je verzekerd van snelle levering. Voor 17.00 uur in de webshop besteld betekent dat de bestelling dezelfde werkdag nog wordt verstuurt. Je betaalt geen verzendkosten en kunt gebruik maken van goede service.

Andere telefoons van LG:

Hoesjes LG G4c 
Hoesjes LG G4
Hoesjes LG L Bello


HoesjesCases.nl uitstekend beoordeeld: 9/10

LG K4 hoesjes