LG G5 (SE) 

LG G5 hoesje kopen?

De beste bescherming voor je LG G5 (SE)

Specificaties:

  • Schermgrote: 5,3 inch
  • Besturingssysteem: Android 6.0 
  • 16 Megapixels

Goede beschermende hoesjes voor de LG G5

Het is voor veel mensen een herkenbaar probleem: een smartphone die uit de tas of broekzak valt met als gevolg een barst in het scherm. Het maakt de LG G5 minder mooi, maar het kan ook gevaarlijk zijn. Er kunnen namelijk kleine glassplinters uit de barst komen die in je vinger terecht kunnen komen. Dat wil je natuurlijk proberen te voorkomen. De smartphonecases van Hoesjescases voor de LG G5 helpen daarbij. Afhankelijk van wat voor soort telefoonhoesje je kiest wordt het scherm van je telefoon beschermt met een flexieble flap. Deze flap vangt de hardste klap op bij een val en doordat die flexiebel is, heb je er geen last van als je je smartphone gebruikt.

Kom langs in Zwolle en we geven je advies over welk hoesje het beste bij jou past. Of bezoek onze webshop. Kom je er niet goed uit? Stel gerust een vraag!

Merken hoesjes LG G5

De telefoonhoesjes van Hoesjescases voor de LG G5 zijn onder andere van de merken LELYCASE, Hc Case, alternate cases en E-Case.

Gratis verzending van hoesjes

Het voordeel van Hoesjescases is dat je geen verzendkosten betaalt en als je voor 17.00 bestelt wordt het dezelfde werkdag verzonden.Bescherming voor andere smartphones van LG:

Hoesjes LG G4c 
Hoesjes LG G4
Hoesjes LG L Bello

HoesjesCases.nl uitstekend beoordeeld: 9/10

LG G5 hoesjes