LG G4c

LG G4c hoesje kopen?

De beste bescherming voor je LG G4c

LG G4c ook bekend als LG G4c H525N

De LG G4c

De G4c is een goedkopere, kleinere variant van de van LG G4. Het toestel is iets minder krachtig dan de G4. Daar staat tegenover dat de telefoon lekker compact is en overal in past. De G4c heeft een 1,2 GHz quad-core processor met een werkgeheugen van 1GB. Voor het opslaan van je foto's, video's en apps heeft de G4c een opslagruimte van 8GB. Dit geheugen is eventueel uit te breiden met een microSD geheugenkaart. Afmetingen 139.7 x 69.8 x 10.2mm, gewicht 136g, IPS LCD touchscreen van 5 inch, 16,7 miljoen kleuren, een resolutie van 720 x 1280 pixels. De LG G4c heeft aan de voorkant een camera van 8 Megapixel (3264 x 2448 pixels) met autofocus en LED flash. Aan de achterkant van het toestel zit een camera van 5 Megapixel.

G4c telefoonhoesjes

Om schade en uitval van uw smartphone te voorkomen, is het zaak uw LG G4c smartphone goed te beschermen met een passend en stevig hoesje. Ook voor deze nieuwe LG smartphone heeft HoesjesCases.nl weer allerlei goed beschermende telefoonhoesjes. Hoesjescases.nl heeft een ruim aanbod hoesjes die speciaal ontworpen zijn voor de LG G4c. Deze LG G4c hoesjes zijn verkrijgbaar in vele vormen, materialen en kleuren.

G4C Siliconen (TPU) hoesjes en flipcases

Er zijn siliconen (TPU) hoesjes, flipcases in alle kleuren van de regenboog en ook van leer, die van uw LG G4c smartphone een stijlvolle chic ogende smartphone maken.

LG G4c Houten hoesjes, portemonneehoesjes en meer

Ook zijn er smartphonehoesjes van hout die geschikt zijn voor dit model telefoon. En natuurlijk heeft HoesjesCases.nl ook portemonnee hoesjes met extra vakjes voor het opbergen van pasjes en geld. Je vindt bij ons ook onder andere LELYCASE, Hc Case, Alternate cases, BestCases en ook E-Case hoesjes.

Verzendkosten

U betaalt geen verzendkosten en uw LG G4c hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 17.00 uur. Wij doen er alles aan u zo'n hoog mogelijke service te bieden.