LG AKA hoesje kopen?

De beste bescherming voor je LG AKA

De LG AKA Mobiele telefoon is sinds mei 2015 op de markt en heeft een afmeting van 138.7 x 71.9 x 10 mm en weegt 135 g, een multitouch beeldscherm van 5.0 inch met een resolutie van 720 x 1280 pixels. Het geheugern is tot 32 GB met een intern geheugen van 1,5 GB een goede Camera van 8 MP, 3264 x 2448 pixels, laser autofocus en LED flits en video. De batterij is een Li-Ion 2610 mAh batterij en de smartphone is er in de kleuren wit, rose,geel en donkerblauw. De LG AKA Mobiele telefoon behoort qua prijs tot de middenklassers.
 
LG staat bekend om zijn mooie vormgeving en zeer geavanceerde techniek. Deze technische hoogstandjes staan er om bekend dat ze ook redelijk kwetsbaar zijn. Een goed beschermend hoesje is dus onontbeerlijk, zowel voor het mooie design aan de buitenkant als de geweldige technologie aan de binnenkant.
 
De keuze uit hoesjes is soms zo overweldigend groot dat het lastig kan zijn een goed en mooi, bij u passend hoesje voor uw LG AKA te vinden. HoesjesCases heeft vele soorten  hoesjes en accessoires in voorraad bv.: leren flipcase hoesjes, insteekhoesjes, hardcase, TPU en portomonneehoesjes. Een aantal soorten hoesjes heeft mogelijkheden pasjes en papiergeld op te Bergen, zodat u alles fijn bij de hand heeft. Ook laat de vorm, het dessin en het material van uw hoesje zien wie u bent. HoesjesCases.nl heeft altijd wel een hoesje dat perfect bij uw image past.
Ook heeft HoesjesCases vele accessoires voor de LG AKA: Screen protectors, (bluetooth-) headsets en speakers, opladers, carkits, houders, geheugenkaarten, cradles, data-producten, kabels, Stylus pennen en touchscreen handschoenen en gereedschap.U kunt behalve een LG AKA hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor andere telefoonmerken ook voor accessoires hier bij: LG AKA accessoires.

Je vindt bij ons onder andere LELYCASE hoesjes voor de LG AKA, Hc Cases, alternate cases, BestCases, E-Case, ook Bugatti hoesjes. We houden de markt goed in de gaten en nemen regelmatig LG AKA hoesjes van nieuwe merken op in ons assortiment.
 
HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld met gemiddeld een 9.2/10