Huawei Y635

Huawei Y635 hoesje kopen?


Specificaties Huawei Y635

De afmetingen van de Huawei Y635 zijn 144 x 72.9 x 10.2 mm en hij weegt 178 gram. De smartphone heeft een resolutie van 480 x 854 pixels en er kan een microSD kaart in, met een geheugen tot 32 GB en een intern geheugen van 4 GB. Tevens biedt de Huawei Y635 4G ondersteuning. De Huawei Y635 behoort tot de goedkopere smartphones, maar dat heeft, zoals gewoonlijk bij Huawei geen negatieve invloed op de kwaliteit.

Ook voor deze Huawei is het de moeite waard om een leuk hoesje te kopen. Smartphones blijven natuurlijk kwetsbare apparaten. Het is daarom van belang om uw smartphone te beschermen tegen krassen en barsten tijdens bijvoorbeeld een val.

HoesjesCases.nl geeft vele mogelijkheden uw mobiele telefoon een heel eigen gezicht te geven door middel van een speciaal voor de Huawei Y635 ontworpen hoesje. Ook voor deze mobiele telefoon heeft HoesjesCases.nl hoesjes in vele vormen, kleuren en materialen. Daarmee kunt u uw image vormgeven. Book-, wallet-, flipcases en portemonneehoesjes van leer en kunstleer, cover hoesjes in tal van kleuren, bewerkt of effen. Genoeg keuze!

Ook heeft HoesjesCases vele accessoires voor de Huawei Y635: Screen protectors, (bluetooth-) headsets en speakers, opladers, carkits, houders, geheugenkaarten, cradles, data-producten en gereedschap.

Gratis verzending 

Bij HoesjesCases.com betaald u geen verzendkosten en wanneer u vóór 17.00 uur besteld, zullen wij er alles aan doen om het hoesje nog de zelfde dag te verzenden. 

Bekijk meer van onze Huawei telefoonhoesjes:

Huawei Y5

Huawei Y625

Huawei Honor 6 Plus

HoesjesCases.nl wordt beoordeeld met een 9/10

Huawei Y635