Huawei Y5

Specificaties Huawei Y5

Hoesjescases heeft de beste bescherming voor je Huawei Y5! De Huawei Y5 is een prachtige smartphone die opvalt door zijn strakke design. Met de 8 megapixel-camera kun je mooie foto’s en filmpjes maken en haarscherp terugkijken op het 4.5 inch scherm.

Huawei Y5 smartphonehoesjes

De smartphonehoesjes voor de Huawei Y5 van Hoesjescases zijn zo ontworpen dat ze niks afdoen aan het strakke design dat het model van zichzelf heeft. De telefoonhoesjes beschermen de voor- en achterkant van je smartphone en zijn beschikbaar in de kleuren wit en zwart. De flap die zorgt voor de bescherming van het scherm kun je naar achteren vouwen waardoor je goed kunt blijven bellen terwijl je smartphone in het hoesje zit.

Merken die bij Hoesjescases zijn:

LELYCASE, Hc Case, Alternate case en E-Case

Je betaalt geen verzend- of transactiekosten als je bij Hoesjescases bestelt en ontvangen wij je bestelling vóór 17.00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog naar je toe verzonden.

Bescherming voor andere Huawei modellen:

Hoesjes Huawei P8
Hoesjes Huawei Ascend P7
Hoesjes Huawei Ascend P6

Klanten zijn erg tevreden over de producten van Hoesjescases en beoordelen ons met een 9.

HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10

Huawei Y5 hoesjes

← Keer terug naar de backoffice    Momenteel zijn wij met vakantie t/m 23 februari 2019. Uw kunt momenteel geen bestelling plaatsen Indien u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u ons mailen op info@hoesjescases.nl. Verbergen