Huawei Y360

Huawei Y360 hoesje kopen?

De beste bescherming voor je Huawei Y360


Ook deze Huawei Y360 is een mooie, degelijke mobiele telefoon. Huawei is in Nederland nog relatief onbekend, maar is inmiddels op het gebied van smartphones een echte nieuwe ster aan het firmament. De Huawei smartphones zijn betrekkelijk goedkoop en toch van uitstekende kwaliteit. De Huawei Y360 hoort zeker bij de top smartphones daar, ondanks de aantrekkelijke prijs, zeker bij.

Specificaties Huawei Y360

De Huawei Y360 is een wat kleinere telefoon met de afmetingen 122.6 x 63.8 x 10.9 en hij weegt slechts 118 g. Er zijn twee opties voor een SIM-kaart, een Mini-SIM en een Micro-SIM. Het beeldscherm is van het type IPS LCD capacitive multitouch touchscreen met 16M kleuren met de afmeting 4.0 inches en een resolutie van 480 x 854 pixels. Het geheugen gaat tot 32 GB, met een intern geheugen van 4 GB. Er zitten twee camera’s in, een van 5 MP, 2592 х 1944 pixels met dual-LED flits en een van 2 MP, met videomogelijkheid. De batterij is een Li-Po 1730 mAh batterij.

Ook voor deze Huawei Y360 is het de moeite waard een leuk en nuttig hoesje te kopen. Het is belangrijk om uw smartphone tegen stoten, vocht en krassen te beschermen. Op deze manier heeft u langer plezier van de smartphone. 

HoesjesCases.nl geeft vele mogelijkheden uw mobiele telefoon een geheel eigen gezicht in uw stijl te geven door middel van een speciaal voor de Huawei Y360 ontworpen hoesje. HoesjesCases.nl heeft hoesjes in vele vormen, kleuren en materialen. Book-, wallet-, flipcases en portemonneehoesjes van leer en kunstleer, bewerkt of effen, er is altijd iets van uw gading bij.

Accessoires voor uw Huawei
Ook heeft HoesjesCases vele accessoires voor de Huawei Y360: Screen protectors, (bluetooth-) headsets en speakers, opladers, carkits, houders, geheugenkaarten, cradles, data-producten en gereedschap.

Je vindt bij ons onder andere LELYCASE, Hc Case, alternate cases, BestCases en E-Case hoesjes.
Gratis verzending
U betaalt geen verzendkosten en uw Huawei Y360 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 17.00 uur. Wij doen er alles aan u zo'n hoog mogelijke service te bieden. 

Bekijk ook onze ander Huawei telefoonhoesjes:

Huawei Y6

Huawei Y5

Huawei Honor 6


HoesjesCases.nl wordt beoordeeld met een 9/10 uitstekend

Huawei Y360