Huawei Y3

De beste bescherming voor je Huawei Y3

De Huawei Y3 is een mooie mobiele telefoon in het goedkope segment van Huawei. De Huawei smartphones zijn relatief goedkoop en toch van zeer goede kwaliteit. Het merk produceert een aantal hele goede smartphones. De Huawei Y3 hoort daar, ondanks de prijs, zeker bij.

Hij heeft een Gsm-besturingssysteem versie Android 4.4. Het beeldscherm is een LCD touchscreen met een schermdiagonaal van 4", met een resolutie van 480x800. 
De smartphone heeft een opslagcapaciteit van 4GB. Er zit een leuke camera op met een resolutie van 5MP en een cameraresolutie (voor) van 2MP met
autofocus en een Led flitser. De accucapaciteit (mAh) is 1.730mAh. Hij weegt 120g en de afmetingen zijn 122,6mm bij 63,8mm bij 10,9mm. 

Ook voor de Huawei Y3 is het de moeite waard om een leuk en nuttig hoesje te kopen. Het blijft een smartphone en die zijn toch redelijk kwetsbaar bij bijvoorbeeld een val.

HoesjesCases.nl geeft de mogelijkheid om uw telefoon een eigen stijl te geven door middel van een speciaal hoesje voor de Huawei Y3. HoesjesCases.nl biedt hoesjes in vele vormen, kleuren en materialen. Daarmee kunt u het saaie zwarte uiterlijk wat opleuken. Book-, wallet-, flipcases en portemonneehoesjes van leer en kunstleer, cover hoesjes in tal van kleuren, bewerkt of effen, keuze genoeg.

Ook heeft HoesjesCases vele accessoires voor de Huawei Y3: Screen protectors, (bluetooth-) headsets en speakers, opladers, carkits, houders, geheugenkaarten, cradles, data-producten en gereedschap.

Gratis verzending
U betaalt geen verzendkosten en uw Huawei Y3 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en besteld heeft vóór 17.00 uur. Wij zullen er alles aan doen om u de hoog mogelijke service te bieden.

Bekijk nu ook:

Huawei Y3 ll

Huawei Honor 6

Huawei Honor 3C

 

HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10

Huawei Y3 hoesjes