Huawei P9 PLUS

Huawei P9 PLUS smartphonehoesjes kopen?

Specificaties:

  • Schermgrote: 5,2 inch
  • Besturingssysteem: Android 6.0
  • werkgeheugen: 3 GB

De beste bescherming voor je Huawei P9 PLUS krijg je met een telefoonhoesje van Hoesjescases. Hoesjescases.nl biedt een ruim assortiment Huawei P9 PLUS telefoonhoesjes. Hoesjescases heeft verschillende modellen telefoonhoesjes zoals booktype en flipcase hoesjes, maar ook hardcases en siliconen hoesjes, voor ieder wat wils!

Bescherm je Huawei P9 PLUS

De laatste jaren worden beeldschermen van smartphones steeds groter. De kans op ongelukken met een groot toestel is groot. Ook de Huawei P9 PLUS is met zijn 5,2 inch beeldscherm een groot toestel. Wacht daarom niet langer en geef jou Huawei P9 Premium de optimale bescherming met een telefoonhoesje van Hoesjescases. 

Huawei P9 PLUS accessoires

Bij Hoesjescases kun je ook terecht voor verschillende accessoires voor de Huawei P9 PLUS. Wij verkopen autoladers, waarmee je smartphone ook in de auto snel opgeladen kan worden. Ook een universele autohouders waarmee je eenvoudig je smartphone kan vastzetten in de auto. Hiermee kan je handig en veilig bellen achter het stuur. 

Service 

Bij Hoesjescases vindt je onder andere merken als LELYCASE, Hc Case, alternate cases ook E-Case hoesjes. Bij Hoesjescases is de verzending van je producten volledig gratis. Je Huawei P9 PLUS telefoonhoesje of accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 17.00 uur. Hoesjescases doet er alles aan om een zo hoog mogelijke service te bieden.

Hoesjes Huawei P8
Hoesjes Huawei Ascend P7
Hoesjes Huawei Ascend P6

HoesjesCases.nl Uitstekend  beoordeeld 9/10

Huawei P9 Plus hoesjes