Huawei P8

Stijlvol hoesje voor de Huawei P8

Huawei is in Nederland nog niet zo bekend, maar heeft inmiddels op het gebied van smartphones een flink marktaandeel veroverd. De Huawei smartphones zijn relatief goedkoop en toch van zeer goede kwaliteit. Het merk produceert een aantal heel goede smartphones.

De Huawei P8 hoort daar zeker bij. Het toestel heeft een 5,2 inch scherm met 1920 x 1080 pixels, een processor met acht kernen en 3 GB aan werkgeheugen. Dit toestel is daardoor heel geschikt voor spelletjes en films.

Beschermende Huawei P8 hoesjes

Een goed beschermend hoesje voor uw Huawei P8 is een voorwaarde om schade en krassen te voorkomen. Afgezien van het feit dat uw smartphone er niet mooi meer uitziet, kunnen ook apps vastlopen als uw telefoon beschadigd raakt. Er zijn hoesjes in allerlei soorten. Het booktype heeft een extra vakje voor pasjes of papiergeld. In de portemonnee vorm is er een vakje voor kleingeld.

Behalve hoesjes hebben wij ook een aantal accessoires die het gebruik van uw mobiele telefoon vergemakkelijken en veraangenamen, bv. een headset of speaker, oplader of screenprotector. Dit vindt u bij Huawei P8 accessoires.

Geen verzendkosten

U bent geen verzendkosten of transactiekosten verschuldigd. Indien u voor 17.00 uur betaald heeft, wordt uw Huawei P8 hoesje en/of accessoire nog dezelfde dag verstuurd. Wij doen er alles aan u zo’n hoog mogelijke service te bieden.

Hoesjes Huawei P8 Lite
Hoesjes Huawei Ascend P7
Hoesjes Huawei Ascend P6

 

HoesjesCases.nl wordt uitstekend beoordeeld door haar klanten

Huawei P8 hoesjes