Huawei P8 Lite

Hoesjes voor de Huawei P8 Lite

Smartphone Hoesjes voor de Huawei P8 Lite

De Huawei P8 Lite is, zoals de naam al suggereert, een lichtere versie van de Huawei P8. Toch doet de Lite versie niet veel onder voor de zwaardere uitvoering. De Huawei P8 Lite heeft een groot scherm met een resolutie van 720 bij 1280 pixels. Niet alleen het grote en scherpe scherm is prettig om mee te werken, ook van binnen is de Huawei P8 Lite een sterke mobiele telefoon, met een 1,3 GHz processor. Ook zitten er twee goede fotocamera’s in met een 13 megapixel (achterkant) en een 5 megapixel (selfie-kant). Ook aan het uiterlijk is veel aandacht besteed. Voor een mobiele telefoon in deze ( midden-)prijsklasse ziet hij er prachtig en stijlvol uit.
 
Ook deze smartphone verdient een leuk hoesje, dat schokkenopvangt, waterafstotend en kraswerend is. Wij hebben een breed assortiment smartphone hoesjes in vele vormen, kleuren en materialen waarbij er altijd wel een paar zijn, die aansluiten op uw voorkeuren. Voor elke gelegenheid hebben wij de ideale smartphone hoesjes. U vindt zeker een hoesje dat u aanspreekt en voldoet aan uw wensen. 

Service bij Hoesjescases.nl 


Hoesjescases.nl verkoopt alleen producten die gemaakt zijn van topkwaliteit.

Behalve smartphone hoesjes hebben wij ook een aantal accessoires die het gebruik van uw smartphone vergemakkelijken en veraangenamen, bv. een headset of speaker, oplader of screenprotector. Dit vindt u bij Huawei P8 Lite accessoires.

Merken bij Hoesjescases

 

Bij ons vindt u onder andere LELYCASE, Hc Case, alternate cases, BestCases, ook E-Case smartphone hoesjes. 

U betaalt geen verzendkosten en uw Huawei P8 Lite hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 17.00 uur. Wij doen er alles aan u zo'n hoog mogelijke service te bieden.

Hoesjes Huawei P8
Hoesjes Huawei Ascend P7
Hoesjes Huawei Ascend P6

HoesjesCases.nl wordt beoordeeld met een 9/10

Huawei P8 Lite hoesjes